JUWELEN

Alle juwelen zijn nikkel- en loodvrij. Geen edelmetalen. Wanneer er zilver of goud vermeld wordt is dit de kleur, niet het materiaal zelf.

 

Tips om je sieraden mooi te houden:

- Geen aanraking met water. Douche en zwem niet met je sieraden. Zeepresten, chloor en zout kunnen achterblijven op en in je sieraden wat uiteindelijk voor verkleuring zorgt.

- Vrijhouden van parfum/crème. Laat je sieraden niet direct in aanraking komen met zeep, parfum, make-up, bodylotion en haarspray.

- Zweten. Doe je sieraden af als je weet dat je zwaar werk gaat verrichten of begint aan een heftige workout. Zweet tast je sieraden aan en daarnaast is het zonde als je je sieraden verliest.

- Doe je sieraden af voordat je gaat slapen. Sieraden slijten sneller als je ze blijft dragen en er bestaat een kans dat ze kapot gaan tijdens het slapen.

- Goed bewaren. Het beste is om je sieraden op een donkere en droge plek te bewaren, bijvoorbeeld in een organzazakje of sieradendoosje.

- Doe je sieraden als laatste om. Het beste is om sieraden pas als allerlaatste om te doen. Je wilt natuurlijk niet dat je ergens achter blijft haken tijdens het omkleden.