Dit ben ik.
En dit is mijn verhaal.

 

Aangenaam. Anneleen. 35 jaar. Samenwonend met Lieven. Mama van 5-jarige Ini. Psychiatrisch verpleegkundige. EN trotse eigenaar van Anneleen HANDMADE.

 

Al sinds ik een klein meisje was (echt groot ben ik nu niet geworden, maar toch), kreeg ik zowel van Oma van Zele en Ons Moeke de kriebels om creatieve dingen te doen. Het haken zat al snel in mijn vingers. Ik werd steeds beter en ging meer en meer knuffels en andere dingen maken.

Telkens kwamen er hobby's bij. Experimenteren met verschillende materialen zoals hout, hars, papier, garen, .... Mijn kasten, huis en hoofd werden meer en meer gevuld, de chaos. Geen rommel! Maar overal ideeën!

Na zovele jaren dingen te maken voor vrienden en familie werd er al eens gezegd dat ik 'er iets mee moest doen'. Maar wat?

Veel twijfels, overwegingen, bemoedigingen konden mij toch overtuigen om de sprong te wagen. En yes! Wat een succes! Het geeft mij voldoening om handgemaakte dingen waar ik zoveel liefde in steek aan mensen te geven die dit 'talent' waarderen.

Steeds wordt er hier een vreugdedansje gedaan als ik een bestelling zie binnen komen of een berichtje krijgt met 'Hey Anneleen, 'k Heb eens een vraagje voor jou...'.

Bedankt aan iedereen die me in dit avontuur steunt en me de kans geeft om te groeien.

Bedankt, en vergeet niet:

'Het geheim van mooie dingen zit 'm niet in naald en draad.
Noch in de knoopjes, noch in de maat.
Niet in hout, papier of katoen.
Maar in de mensen die het maken.
En er stiekem hart en ziel in doen.'

 

Anneleen

x